• Wandelen en fietsen

    Vanaf onze Quinta hebben we een aantal leuke wandelroutes uitgezet, welke ook door de minder geoefende wandelaar kunnen worden gedaan. Het brengt u langs mooie plekjes in onze regio en ze variëren van 1,5 tot 6 uur.

    Ook leent onze omgeving zich voor een rondje mountainbiken of gewoon een stukje fietsen. Hierbij is wel enige conditie vereist.

  • Excursies

    Onze excursies brengen u op de meest bijzondere plekken die wij kennen. Een bezoek aan de oudste bedevaartplaats van Portugal, Nossa Senhora da Lapa, of het landgoed Casa da Insua. De Dourovallei bekend om haar Port, of Wijnhuis Quinta de Crestello in het Daogebied. Wij kennen de regio op ons duimpje en brengen u graag in contact met al het moois wat onze regio u biedt.

  • Workshops

    Beeldhouwen, schilderen, zingen, sieraden maken, dansen en theater maken, zijn die dingen die u ook vrijblijvend bij ons kunt doen. Soms organiseren wij themaweken waarbij u de hele week actief kunt meedoen. Maar het is ook mogelijk om een middagje op afspraak te komen beeldhouwen etc.